Nu blev jag kär

Dagar blir till veckor och fortfarande flyter allt på utan problem. Diva är en ängel och jag är så otroligt tacksam att hon nu bor hos mej.

Varje morgon börjar hon ALLTID med en springtur i hagen. Ser ut som hon är lycklig! Måste dock börja sätta in låda gräsbrodd snart. Börjar bli haöt och är rädd att hon ramlar. Knasfia! :-D

Igår var vi ute och klättrade. Diva tyckte de va drygt så idag blev de lite uppmjukning och lugnare dressyr på banan och vilken tjeje! Ingen hopphäst här inte! Dressyr häst skulle ja tro!
Vi har bytt till ett Ky Rotary 3 delat och hon verkar trivas super med det!

För er nyfikna:

"KY-betten har en unik, världspatenterad led som ger total 3-dimensionell rörelsefrihet. KY-betten kan ej klämma i gom eller på tunga och är en mycket bekväm upplevelse för hästen. Den mjukt formade mittdelen ("kulorna", TS anm.) gör att ryttaren kan kommunicera med en sida i taget och därmed lyfta och isolera ena bogen. Hela bettet är lättledat och tyst och materialet är av rostfritt stål av hög kvalitet."



Såg ut som hon hade tandkräm runt hela munnen när vi va klara. Hihi!

För övrigt måste ja få sitsträning. Fy ja skäms... Att man tappat så mycket känsla och rytm på dessa år. Hoppas ja snart kommer in i det igen för om ja inte kan sitta ner i traven snart kommer Diva tröttna och slänga av mej (vilket häller inte kommer va nå större problem kanske?)!



Jag har ju bestämt att Diva ska betäckas våren 2010.
Har kikat på många hingstar redan och hunnit bestämma mej hmm... låt se... 13 gånger kanske?
Jag är SÄMST på att välja något om ja har för många alternativ.

Några förslag på fina hopphingstar är bland annat;

Men hinner ändra mej 1000 gånger till! ;-D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0