Kurs!

Diva och jag ska på kurs! Tömkörnings kurs! I helgen ska vi åka till Insjön och träna för Christina Hahne: Hade supertur eftersom de blivit en plats ledig. Annars hade nästa chans varit 10/3 -10.

Vi trivs i höstlöven och rider på. Allt går bra. För oss i alla fall... Värre är de för stallkambraterna som är halta om vart annat. Ruzzini med sin gigantiska hovspricka och Eliza med sin mystiska hov. Nellie med sin hovböld och gammelmannen Curre som innan lördagen ska avsluta sina dagar och vandra vidare på dom oändligt gröna ängarna..

Nej usch, men på lördag kommer de i alla fall en ny häst! Ska bli spännande!

Idag var jag med och kollade på när en häst fick massage och akupunktur. En STOR grå hopphäst, 5 år och som varit på tillridning hos Ann. Hon har kännt att hon inte gått helt okej, att hon musklat sig lite fel och att hon varit SÅ SÅ spänd.

Men hjälp vilken effekt behandlingen hade!! Har aldrig sett nå liknande! Hon sträckte på sig som en katt, nästan ramlade omkull. förnädrade hållning helt och såg så tillfreds ut! Häftigt!
Nu ska Diva också kännas igenom! Känns skönt att få veta i tid om hon är spännd. Ska nog filma då. Så man ser effekten. :-)

Dax att färska upp minnet kanske?







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0