Jippi!!! Jag vann biljett!

Skickade in ett svar till tidningen ridsport och VANN!!
Så på Lördag bär de av till Sthlm och clinic. Kul! Diva får mysa hemma i hagen. Ska bli fint väder så nu åker alla flugskydd fram, Täcke, huva, spray. Fy... Ja man ska väl inte klaga på värmen men stackars hästarna blir irriterade.. 


 Wallstagård presenterar

Catherine Haddad

Möt en av världens toppdressyrryttarinnor och …
· Hör hennes filosofi
· Lär Dig av hennes erfarenheter
· Inspireras av hennes sätt att undervisa
· Få svar från en expert
· Diskutera problemlösning

Tanken med clincen är att bemöta Vardagsproblem –
där du som ryttare känner igen dig och kan få hjälp
med lösningar!

Lördag 1:a Maj 2010 · Kl.10.00-14.00
Wallstanäs Ridsportanläggning, Upplands Väsby

www.wallstanas.se (väg beskrivning)
Biljettpris: 300 sek
Alla får en fin ”goodiebag” från Schockenmöhle Sport
Mani på täcken?

Diva har fått ett nytt täcke idag. Ett tjockt  RAMBO NEWMARKET FLEECE.

Passade henne jätte bra! Idag blev de tömkörning. Gick toppen (som vanligt) men banan är dålig... Imån får hon stå och på måndag blir de lite klättring igen.


Ridhuset

Idag har vi varit iväg och dressyrat lite. Nu börjar galoppen kännas toppen! Och jag vågar galoppera! Jippi! Vi är duktiga båda två. ;-)

är så skönt när de bara är att lassa och åka själv. verkligen toppen! Vi har fått hem dom tjocka transportskydden nu. Dom var verkligen rejäla! Dom håller emot även de värsta trampen. rejäl filt med läder. Ser nästan ut som nått militären haft och dom passade Diva perfekt.


Vår!

Sista 2 veckorna har varit toppen för mej och Diva. Vi har åkt iväg flera gånger till ridhuset (själva, hon är en pärla!) och vi har haft några riktigt bra pass. Sen har vi fortsatt med tömkörningen vilket även de gått toppen så länge ja INTE satt på svanskappan. Den gillade hon inte!

Träningen för Ricardo va toppen. Diva är duktig men de är inte lätt med en ryttare på ryggen som knappt kan höger och vänster än mindre sitta ner och hålla reda på allt! Men snart så! Är verkligen nybärjar nivå och ja MÅSTE öva min sits. Jag skulle behöva en svanskappa fäst i nacken istället för sadel så ja INTE lutar mej fram hela tiden! Men vi/jag kämpar på!

Nästa träning blir både fredag/lördag och eftersom de är min födelsedag och jag har den underbaraste sambon i mitt liv så betalar han en dag och ja de andra så vi kan vara med och trimma ordentligt! 1000:- / lektion är ganska mycket. Tur att han bara kommer vad 6:e vecka! men de är värt var enda öre! Känner verkligen förtroende för honom och han tycker Diva är en trevlig häst! Han ville testa henne nästa gång (bara hon håller?!).

Idag blev de en superhärlig klätter tur i skogen. Vi har inte varit där och klättrat sen långt före vintern. Är så fint i gammleskogen och där är de första stället man hittar blåsippor! Våren är verkligen här!

 


Vår!

Äntligen börjar våre komma till Ornäs! Diva har nästan ingen vinterpäls kvar och hon är SÅ fin! Hade glömt hur ljus hon var i höstas när hon kom. Ja nu är de väl 7 månader sen Diva kom?

har varit en härlig tid även om ´de går upp och ner. Mycket beror på de dåliga underlaget kring Ornäs. Hade glömt hur svårt de är att ta sig ut på riktiga vägar när tjälen går ur maken. Men snart har de torkat upp och då kör vi på!

Sista veckan har Diva gått bra. Vi har tömkört vilket hon är duktig på! De måste hon gjort mycket förr! Vi var iväg på tömkörningskurs i höstas men jag gillade INTE den instruktören. Hon var för hård även om hon är en välkänd och duktig tränare.

Nej, Här kör vi på den mesiga linjen! :-P

På Lördag är de dax för ett pass för Ricardo igen. Ska bli spännande och hoppas vi får vårat filmat denna gång!


Diva i ridhus

RSS 2.0