Shopping!

Man måste unna sig (eller hästen) något fint mitt i all husrenovering för att liva upp :-)
Strömsbergs Gården har REA på sina fina horseware täcken och två beställdes hem. Ett svett täcke och ett stall/sommar täcke.
Hon kommer bli så fin Diva!  Höst

Diva börjar släppa lite sommarpäls och hösten är snart här.
Vi har de bra och har tränat mycket sista tiden. Dock har husfix och annat gjort att Diva fått en liten viloperiod på några dagar. Hon verkar inte misstycka :-)

Idag gick hon ut i hagen själv den lilla stjärnan! Jag tog dom andra hästarna och öppnade hennes boxdörr och hon gick med så fint in i hagen. Hon har gått in själv från hagen och nu testade vi även på utsläppet. De är ju en liten bit mellan stallet och hagen men hon stannade inte ens för att äta på gräsmattan. Duktiga Diva! Bättre häst får man leta efter :-)

Vi håller på för fullt på gården så om ni är nyfikna på Divas nya hem kan ni kika på bloggen
http://www.storhaga8.blogspot.com/


Lite sommarbilder

Diva och jag har tränat för Ann och de går frammåt! Vi har blivit stadigare och är redo för lite mer avancerade saker (för att vara mej.. ;-) men min kondis sätter stopp! Nu har ja fått "skäll" av tre tränare i rad för att ja har skrämmande dålig kondis. Är så knepigt för ja rör ju på mej mycket!
Ann trode att de beror på att ja försöker för mycket när jag rider. Att jag inte riktigt slappnar av utan spänner mej och på så sätt blir trött.
Vi har ett pass imån och då ska vi förhoppningvis filma! Håll utkik! :-)


RSS 2.0