Värsta passet i mitt liv

jisses... Igår fick vi en reservplats på en Kerstin Ahlgren träning och igår fick jag för första gången verkligen RIDA dressyr.
Diva och jag har aldrig varit så trötta. Diva har aldrig varit så svettig och jag har aldrig haft sådan träningsvärk som jag har idag efter ett ridpass!

Diva var löddrig på alla ställen man kan och inte kan vara löddrig på! Haha!
Även om övningarna inte va så komplicerade utan bara gymnastikövningar för att få med bakbenen och för att jag ska träna mina armar (och inte bli för stel) jobbade vi hårt och fick ge oss innan lektionen va slut.

VERKLIGEN nyttigt för oss båda!

Länken till Storhagagården är www.storhaga8.blogspot.com
Dit kommer Diva flytta om någon/några månader :-)

Liten snutt från träningen


Sommar, sol och flytt!

Dålig update (som vanligt?!) men live i Ornäs Dalarna står inte still!
Mellan jobb, bad, grillkvällar (och ett glas vin ;-) så har vi fått tillträde till huset och projekt renovering har startat.
Huset/gården har en egen blogg för den som är intresserad i vart Diva ska flytta. :-) storhaga8

Diva och jag har haft en viloperiod nu i sommar. Hon blir mycket irriterad på flugor/broms när man är ute och rider så de är inte alls kul, varken för henne eller mej.
Sen har jag inte haft mycket tid mellan utflytt, städning inflytt och renovering men vi har haft en otrolig tur och hittat en super gullig tjej som gärna hjälper mej me Diva. Hon har jobbat med hästar i england och kom just hem. Med henne känner jag mej trygg att lämna över Diva och Diva verkar inte missnöjd.Men förra söndagen va de i alla fall Ricardo träning, trode Diva inte alls skulle vara på humör i värmen och efter att inte alls ha trimmat sista månaden men vilket pass!! Hon är verkligen otrolig! Har aldrig ridit en häst som har varit så angelägen om att vara till lags. Hon slår nästan knut på sig själv för att göra rätt och är så kul att rida!
De har aldrig gått så bra som ge gjorde den träningen!

Efter passer va både jag och Diva helt slut så blev ett litet dopp i sjön brevid ridhuset.

Nu siktar vi mot en start i höst!  

Ett kort videoklipp kommer upp från träningen senare :-)


RSS 2.0