Mobil bilder


Trasig kamera igen...

Har inga roliga kort att lägga ut då kameran gått sönder... Trist!
Men Diva och jag rider på. Tränade för Ann i Torsdags och de gick toppen! Började med att tömköra innan ja satt upp och hon gick fint! Klarade av att sitta 2 Varv! Tjohoo! Sen va ja trött och skumpade som en boll. På tal om boll har ja lånat hem mammas "tränings boll" som ja sitter på varje kväll för sits och balans. DE SKA GÅ!

Sen har de blvivit fortsatta promenader i skogen för knäträningens- och mjukhetens skull. Hon går som en hund, är så skönt! Sen blev de bland annat tömkörning i helgen igen och vi tränade på att VÄNTA. Diva är så fin när hon kliver på men samtidigt tappar hon lite koncentration och balans så nu övar vi på att ta de coolt! 

I måndags blev de en långtur med Marie och lincoln. 1½ timme k'mpade vi ute i skogen och igår släppte vi ihop alla ston och diva rök ihop med mammas lilla islänning så för att inte överanstränga nå senor med mera fick hon stå igår. Dom motionerade sig ganska bra ändå i hagen kan ja säga. :-P

Usch.. är verkligen otäckt när dom sparkat åt varandra men ja tycker absolut att alla ska gå ihop. Flock är de bästa för hästarna.

Snart är de dax för Ricardo träning igen. Men vi ska hinna med ett ann-pass mellan de hoppas jag! hoppas på att konna starta en lite L:C klubbis i sommar så de blir många timmar på bollen och utan läder om ja ska få ner rumpan i sadeln!


En gammal blir från sista Ricardo träningen. 28/5 är de dax igen!   


Stallets drottning!

Diva har de gott i Ornäs. Nu är sommarhagarna öppna och hon brunstar för fullt. Livet är toppen?
Vi rider på och de går bra. På torsdag är de dressyrträning. Ska försöka tvätta av svansen lite innan dess. Den är inte vacker nu.. Snusk märr.. Men vallackarna klagar inte! 

Diva fock sig en skön massage i lördags. Hade en del spänningar i bakdelen men i övrigt känndes hon fin. Har lite obs på
Efter ett bra tömkörningspass igår tog vi en promenad i elljusspåret och skogen. Diva gick som en vovve med mej och var mycket intresserad i både harar och rådjur på åkrarna.   

 

RSS 2.0