Ingen kamera och nytt träns

Är man svag för allt som glittrar samt har en häst som heter Diva är blingbling långt ifrån ute (även om säkra källor säger att svängda klinker är hetaste modet just nu..) så i helgen blev de ett nytt mörkbrunt träns i rundsytt med just bling i pannbandet. Om jag har tur kan pannbandet passa kandaret tills jg spanat ut något annat som passar eller till något som glittrar ännu mer ;-)

För övrigt joggar vi på enligt ordination. Idag tog vi en tur i skogen med sällskap av Marika och Mary. 3 plus och SKINANDE sol! Underbart. Våren är verkligen påväg. Hästar utan täcke och dropp från taken.

I helgen var de Ann-träning och måste säga att jag är galet sugen på att RIDA. Har hopp om framtiden och anmälde mej till magganträning här i mitten av sommaren. Då hoppas jag vi är i fullgång igen. 2-dagars med övernattning.
Kameran är urladdad så inga roliga bilder att bjuda på men slänger in ett på ny tränset.
Kommentarer
Postat av: FRIDA VIKTORSSON - Reining Ryttare

Nu är vinnarna dragna i utlottningen av goodiebagsen, gå in på min blogg och kolla om du vann!Tack för att du deltog i utlottningen och håll koll efter flera tävlingar på bloggenMVH Frida

2011-03-14 @ 20:08:00
URL: http://fridaviktorssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0