Vintern är nära

och trots allt regn, blåst och lera så kan jag inte låta blir att mysa lite inombords.
Diva har skaffar björnpäls och verkar tycka livet är toppen. Idag busade hon så mycket i hagen att Florist blev trött på henne, la öronen bakåt och gick in i skjulet. 



Fram emot november och december är de mycket kul som händer, julbord och Globen bland annat.
Den första veckan i november står de nordiska länderna som värd för World Breeding Federation for Sport Horses generalförsamling i Köpenhamn.

I samband med detta arrangerar Sverige och Flyinge den 4 november en galashow där bland andra H. K. H Prinsessan Madeleine kommer att närvara. Toppryttare som Kyra Kyrklund, Andreas Helgstrand, Jan Brink, Patrik Kittel, H. K. H Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, Sune Hansen, Minna Telde, Peder Fredricson, Imke Bartels, Peter Eriksson, Emma Hindle m fl ger en unik galashow!


Hade verkligen varit toppen att va där!



I och med att vintern snart står för dörren kan man inte låta bli att fundera över dessa julklappar. Nu med häst med i bilden igen kommer igen i min familj att ha problem med fantasin. 

Jag är så barnsligt förtjust u allt som glimmar och glittrar (vem är inte det?). Har hittat Tobbe Larsson Crown Collection. Sedan två år tillbaka har hästartisten Tobbe Larsson blivit ombedd av hovet att delta i nationaldagsfirandet på hovstallet i Stockholm. Alla intäkter under den dagen gick och går oavkortade till Kronprinsessans fond till förmån för handikappade barn.

"Ryttare och hästfolk är i allmänhet lyckligt lottade människor som lever på livets solskenssida - vi får aldrig glömma bort att det finns dem som haft mindre tur..."
Tyck på texten ovan för att komma till hemsidan


Är de inte läckert?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0