Avfallskvarn?

Diva äter allt. Ja menar verkligen ALLT. Eller i alla fall smakar på allt. Har aldrig varit med om en mer nyfiken häst. Hon är som en unge som smakar på allt. Idag va hon intresserad av va ja grejjade med i ryktlådan så visade henne ryktstenen. Va gör hon? Jo hon tar en tugga av den! Knäppskalle! Visserligen spottade hon ut den igen men de gnisslade gott  mellan tnderna ett tag. Usch fy... :-/

Idag har vi varit ute och klättrat själva jag och Diva. Tror rötterna och ojämneten är bra för hennes muskler. Vi tar de lungt och försiktigt. Känns så härligt att kunna rida själv nu men man måste va på sin vakt. Idag blev hon lite skraj för en ensilagbal och ja va på väg i backen men känner att balansen kommer tillbaka mer och mer. Bara att hålla i sig, tuta och köra! 

Sen stretch och annat pyssel. Kersti i stallet fnissar åt oss. Hon tycker vi skämmer bort våra hästar, sen frågade hon om jag stretchade efter ridningen oxå? Hon hade en poäng där faktiskt. ;-)

Får se om de blir ny träning nu i veckan. Vi har smygövar lite på stigarna i skogen, flytta hit och dit. Ställa höger och vänster. och Sitsträning!

Ett litet klipp från förra veckans träning. Mamma du är en stjärna på att filma! Haha!


Kommentarer
Postat av: Frida

Vad fina ni är :)

2009-10-11 @ 09:16:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0