Långt mellan gångerna

Ursäkta den dåliga update som varit senaste tiden men har hänt mycket och har helt enkelt inte tagit mej tid men nu så ska de bli bättring!

Med Diva går allt bra! Hon var halt för 2 månader sen och vi var till veterinären som inte kunde hitta något så nu är vi igång igen. Hon är så rolig och vi kommer bra överens. Nu går 3 ston i samma hage och verkar trivas bra ihop. Min mamma letar häst för fullt så snart har vi två i familjen vilket känns jättekul! Få se om de blir tre till nästa år men pgr av separation ser de lite tungt ut som student att stå med Diva och ett föl. Så de finns chans att vi väntar tills nästa vår. Men här har vi inte bråttom utan tar de som de kommer.

Johan köpte ett tjockt halstäcke till Diva igår eftersom temperaturen skulle sjunka till galna -30 grader idag.
Han var rädd att Diva skulle få ont i sin långa hals om hon inte höll sig varm :-) Passade toppen och känns bra även om ja tvivlar på att Diva bryr sig om att vara varm om halsen. Diva är inte klippt denna vinter. Hon rids inte så hårt och kylan denna vinter är inte kul så hon fick ha kvar sin björnpäls. 

Kommer snart med en ny update och lite fler vinterbilder från Dalarna! 


 

Kommentarer
Postat av: Frida

Hon ser ut att trivas som fisken i vattnet :) Nu har vi vinter i småland oxå. Jag har skickat lite nya bilder på hedda på mejlen :) Pussa på Diva från mej!

2010-01-06 @ 21:06:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0